Egyéb kategória

Milyen bor illik hozzátok a legjobban? – Teszteljétek!

Ha a borlapot böngészve nehezen hoztok határozott döntést, bízzátok magatokat az ösztöneitekre. Párosítsátok a személyiségetekhez a kortyokat. Most kiderül, hogy melyik típushoz tartoztok.
vous - 2015.11.11.
Milyen bor illik hozzátok a legjobban? – Teszteljétek!

Újbor és Márton-nap

Bár a hangsúly Magyarországon az étkezésen, a lúdfogyasztáson van, Márton-napjára az újbornak is el kell készülnie, akármilyen is az évjárat. Ilyenkorra érik be az egész éves kemény munka, amelyet a pincék újborkóstolással „ünnepelnek”. Az újbor általában nagyon üde, friss, illatos, ráadásul, ha a finomnál is finomabb, azzal szívesen dicsekszik a borász.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.