Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Nyilasnak!

A Nyilasok lelkivilága különösen érzékeny lehet, amióta a Szaturnusz a jegyükben tartózkodik. Sok feladat és kihívás elé állíthatja most őket az élet. Szükségük van arra, hogy érzéseiket indirekt módon fejezhessék ki, belemászhassanak a másik lelkébe, megismerhessék, kutathassák azt.
vous - 2015.12.09.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Nyilasnak!

Kell nekik, hogy ők találhassák meg, fedezhessék fel a kincseket. Felejtsük el, hogy megmondjuk nekik, mit tegyenek, mit gondoljanak. Hagyni kell, hogy a Nyilas jegy szülöttei beleszagolhassanak a dolgokba, megérezhessék, milyen lenne így, milyen lenne úgy.

Ne akarjuk nekik kijelölni az irányt, és vita nélkül sose zárjunk le beszélgetést.

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.