Egyéb kategória

Az idei tél legnagyobb slágerei: rövid ujjú kabát és kecses kesztyűk

Az idei év abszolút slágere a kesztyű. Lehet hagyományos, hosszú vagy félhosszú. Retro, vagy éppen futurisztikus, a lényeg, hogy legyen. Mellélőni, mint oly sok minden mással, ezzel sem lehet. Hacsak nem a hugi vagy a gyerkőc kiscicákkal díszített kesztyűjében indultok útnak, bár ennek is megvan a maga varázsa.
vous - 2015.11.10.
Az idei tél legnagyobb slágerei: rövid ujjú kabát és kecses kesztyűk

Hamarosan beköszönt a sálas, kesztyűs idő és előszedjük a szekrény mélyéről a jól bevált, hagyományos darabokat. De mit szólnátok, ha idén megreformálnánk a kesztyűviselést? Tudjuk jól, ahogy elérkezik a báli szezon előkerülnek a hosszú – mondjuk így –, kisasszonyos kesztyűk, és még akkor is csodáljuk őket, ha mi magunk nem megyünk luxusmulatságba. Ám ha idén télen ti szeretnétek lenni a street fashion királynői, kezdjétek el hordani már a hideg idő beköszöntével ezeket a csodás hosszú, félhosszú kesztyűket.

Ráadásul az idei év slágere a rövid ujjú kabát is, amikhez ezek a kesztyűk remekül passzolnak. Mutatok rá pár ötletet!

hart crane #shortsleevecoat. #60s #vintage #blackcoat #minimalist #etsy

persephonevint (@persephonevint) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!