Egyéb kategória

Legyen tökéletes a frizurátok a legszelesebb időben is!

Most, hogy beköszöntött a november, bizony az idő is egyre hűvösebb és szelesebb. Ennek viszont egy dolog miatt nagyon nem örülünk: ahogy kilépünk az utcára, a frissen mosott, besütött hajunkat a szél pár perc alatt teljesen átrendezi. A loknik kilógnak, az egyenes haj teljesen összekócolódik, a lazán feltűzött hajból pedig kijönnek a szálak. De akkor hogy maradjunk szeles időben is csinosak?
vous - 2015.11.05.
Legyen tökéletes a frizurátok a legszelesebb időben is!

Nincs is annál idegesítőbb, mikor órákig szenvedünk azzal, hogy megalkossuk a tökéletes frizurát, aztán ahogy kilépünk az utcára olyan lesz, mintha éppen az ágyból keltünk volna ki. De van olyan frizura, ami tényleg tartós? Amit még egy kisebb szélvihar sem szed szét? Erről Huszka Petrát, a Norie Team fodrászát kérdeztük, akinek három szélbiztos frizuratippje is van:

Fonás

Szerinte a legszélbiztosabb frizura a fonás. Tuti biztos, hogy nem jön szét egy kis szellőtől. Ráadásul idén még mindig hatalmas divat, szóval sokszor kisegíthet titeket a szelesebb időkben. Ha lemaradtatok volna korábbi cikkünkről, ide kattintva megnézhetitek az ősz legtrendibb fonásait.

Forrás:
iStock

Feltűzött haj

Lényegében bármilyen feltűzött frizura kiállja a szélpróbát, ha erősen van fixálva hullámcsatokkal. Nagyon fontos, hogy megfelelően stabilizáljátok vele a hajatokat! Nézzétek meg Takács Nóra videóját, amiben megtanulhatjátok egy szuper feltűzött frizura elkészítését mindössze néhány lépésben.

Forrás:
iStock

Lágy, szellő fújta loknik

Ha viszont mindenképp kiengedett hajat szeretnétek, Petrának arra is van egy szuper tippje:

Essetek túlzásba a hajatok göndörítésénél! Csináljatok minél szorosabb hullámokat a hajatokba, így mikor kimentek az utcára, a szél kellemes, lágy loknikká varázsolja majd őket.

Forrás:
iStock

Amivel pedig még tartósabbá tehetitek a frizurát, az a hajlakk és a tupír. Ezek segítenek igazán, hogy a frizurátok tökéletes maradjon még a legszelesebb időben is. Sőt, van olyan készítmény, amit direkt ilyen esetekre találtak ki: a hair powder. Ez lényegében egy hajpor, amit a hajtövekre kell szórni. Ha erre még rá is tupíroztok, a hajatok nemcsak bombabiztos lesz, hanem dúsabb is, sőt, a haj simaságán is javít.

Nézzétek csak, így használjátok!

Mindent összevetve pedig rátaláltunk a lehető legszélbiztosabb frizurára:

Forrás:
iStock

Szóval csajok, semmi ok az aggodalomra, a szeles időben is nézhettek ki úgy, mintha a fodrászszalonból léptetek volna elő.

Csak egy kis tupír, egy kis hajlakk, néhány fonat, és már kész is a bombabiztos frizura!

Köszönjük a tippeket Petrának, a NORIE-Team fodrászának

A Norie Team fodrásza és a Huszka Hair megálmodója vagyok. Részt vettem 2011-ben Bécsben az Európa-bajnokságon, és emellett számos magyar versenyen szép eredményeket értem el. Nagyon fontos szerepet kap a munkámban a kreativitás, szeretem a laza, bohém, fonatos frizurákat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.