Egyéb kategória

A Google kiteregette a szennyesünket: ezekért a frizurákért őrülünk meg

Amikor kíváncsiak vagyunk rá, hogy mik a legújabb frizuratrendek, akkor általában beírjuk a Google-be, és már indítjuk is a keresést. Most a Google ügyvezető igazgatója megosztotta a legfrissebb keresési adatokat a legnépszerűbb frizuratrendekről és hajápolási termékekről.
vous - 2015.11.03.
A Google kiteregette a szennyesünket: ezekért a frizurákért őrülünk meg

Ha reggel egy kis inspirációra vágyunk a frizuránk elkészítése közben, a Google tökéletes arra, hogy ihletet adjon. Hogy kiderüljön, milyen hajtrendekre keresnek rá legtöbbet a felhasználók, Marc Speichert elemezte a Google kereséseit 2013 és 2015 között. A legnépszerűbb kulcsszavak pedig a következők voltak:

  • Férfihaj
  • Fonás
  • Merész hajszín

Férfihaj

2015 az első olyan év, mikor nagyobb volt az érdeklődés a férfihajak iránt a női frizuráknál. Sőt, igazából egy pasifrizura lett a legnépszerűbb, mégpedig a férfikonty. Mióta ugyanis a hírességek, mint Jared Leto vagy Leonardo di Caprio ilyen frizurát viseltek a vörös szőnyegen, a „manbun” extratrendi lett. Szóval a pasik idén talán kényesebbek a hajukra, mint mi, csajok!

Forrás:
instagram.com/manbunmonday

Fonás

A fonatok újra divatba jöttek idén. Jól látszik, hogy a csajok imádják ezeket, főleg a déli országokban. Ezt az is tükrözi, hogy a YouTube-ra rengeteg „hogyan készül a fonás” videót töltöttek fel, az öt legnépszerűbb videót pedig már 12.700.000-en nézték meg eddig.

Forrás:
Instagram.com/hairsandstyle

Merész hajszín

A szürke és a lila haj az elmúlt években mindent vitt. Bár eddig a nők azon voltak, hogy megpróbálják eltüntetni az ősz hajszálakat, most olyanra akarják befestetni. A legtöbben Rihanna szürke frizurájára kerestek rá, miután 2013-ban erre a színre váltott. De Rihanna nemcsak a szürke, hanem a lila haja miatt is népszerű. Azonban az áttörést Katy Perry lila haja hozta meg, mikor 2015-ben így jelent meg a Grammy-díj-átadón.

Forrás:
Instagram.com/greyhairhero
Ajánlott cikkek