Egyéb kategória

Így készíthetitek el az ősz legtrendibb fonásait

A hajfonatok idén ősszel is hódítanak. Lényegében mindegy, milyen fajta, egyszerűen nem lőhettek velük mellé. Most pedig itt egy kis segítség, hogy a legtrendibbeket is könnyedén el tudjátok készíteni!
vous - 2015.11.02.
Így készíthetitek el az ősz legtrendibb fonásait

Hogy miért imádjuk annyira a fonásokat? Nagyon jól néznek ki, bárkinek jól állnak és ha nem frissen mosott a hajatok, ezzel a trükkel pár perc alatt ugyanolyan szép lehet a frizurátok. Most összegyűjtöttem nektek a legtrendibbeket, hogy kedvetekre válogathassatok. Ne aggódjatok, nem olyan bonyolultak, mint amilyennek tűnnek!

Klasszikus francia fonás

Halszálkafonás

Csavart fonás

Vízesésfonás

Alternatív fonás

Hajpántfonás

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.