Egyéb kategória

Gyönyörűen fest a címlapon Madeline Stuart, a Down-szindrómás modell

A 18 éves Down-szindrómás modell, Madeline Stuart már végigvonult a New York-i divathét kifutóján, számtalan kampány arca, valamint rengeteg rajongóval büszkélkedhet. Most pedig újra lenyűgözött minket, mikor megláttuk, milyen gyönyörű a Hat Trick magazin címlapján.
vous - 2015.10.30.
Gyönyörűen fest a címlapon Madeline Stuart, a Down-szindrómás modell

A címlapon egy meseszép fehér csipkeruhát visel, ami hihetetlenül jól mutat rajta. De nem csak a címlapon, a további képeken is bámulatosan néz ki, ahol a komolyabb, nőiesebb oldalát is megismerhetjük. Ráadásul amellett, hogy szép, ezzel ismét egy hatalmas falat döntött le a fogyatékkal élők előtt és újra egy nagy lépést tett annak érdekében, hogy közelebb hozza az egészséges embereket beteg társaikhoz.

Íme, a gyönyörű fotók:

Gratulálunk, Maddy, gyönyörű vagy!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.