Egyéb kategória

Itt a bizonyíték, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a legszerelmesebb sztárpár

Bizonyára már rengeteg fotót láttatok Angelina Jolie-ról és Brad Pittről, de a következő néhány kép teljesen más, mint az eddigiek. A képeket Brad Pitt készítette feleségéről, így betekinthetünk a házasságuk legbensőségesebb pillanataiba.
vous - 2015.10.29.
Itt a bizonyíték, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a legszerelmesebb sztárpár

Bár mostanában olyan pletykák röppentek fel, miszerint megromlott a házasságuk, ez a fotósorozat teljesen másról árulkodik. A képek ugyanis harmóniát, szépséget, boldogságot és szeretetet tükröznek. Ritkán látni ilyen gyönyörű, intim pillanatokat egy család életéből.

Íme, a bensőséges fotósorozat:

Brad olyan, aki tényleg tanulmányozza a kamerát – az a fajta, aki megpróbálja megérteni a fotózás tudományát. Nagyon kritikus a saját munkájával szemben – meséli Angelina.

Ő valójában így lát engem. Ettől pedig még szexibbnek érzem magam.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.