Egyéb kategória

10 fehérnemű, amire minden nőnek szüksége van

Egy nő legnagyobb fegyvere a fehérneműs fiók, minden alkalomra egy darab, mert ugye, nem mindegy, mikor milyen fehérnemű van rajtunk...

vous - 2015.10.29.
10 fehérnemű, amire minden nőnek szüksége van

Azon túl, hogy reggelente teljesen kétségbeesünk, hogy mit vegyünk fel, külön problémakörként létezik az, hogy milyen fehérneműt válasszunk. Mert ugye sok függ attól, hogy milyen a póló, mit csinálunk aznap, lesz-e hancúr vagy nem. Íme 10 alapdarab, ami nem hiányozhat a fiókotokból!

Póló alatti melltartó

Ez a melltartó pont jó, tart, semmi tuningot nem ad, pont akkora, amekkora tényleg, cserébe biztonságos napot biztosít. Az extrája, hogy lézervágott az anyaga, így pont rásimul a melletekre, és úgy tűnik, mintha nem lenne rajtatok melltartó, sokkal természetesebb a hatása, nem látszik át a ruhátokon. Ő a hétköznapok hőse.

Lézervágott bugyi

Rátok simul, és láthatatlanul óvja az alsó testrészeteket. Mivel nincs rajta varrás, ezért elkerülhetitek a kínos hurkákat. Szűk ruhák alá kötelező darab, imádni fogjátok, mikor passzentos ruhában mentek majd randizni.

A dekoltázsfelelős melltartó

Ez a melltartó blúzhoz, V kivágású pólókhoz, ruhákhoz kötelező darab. Kialakítása miatt összehúzza a melleket, és szép dekoltázst ad viselőjének. Igaz, nem hordjuk mindennap, de van az a pár ruha, amihez erre szükségetek lesz.

Sportmelltartó

Tartása betonbiztos, anyaga nedvszívó, plusz kényelmes. Rendszeresen sportoló nőknek kötelező darab, enélkül el se induljatok kilókat leizzadni magatokról!

Harisnya

Enélkül én létezni sem tudnék. Mindegy, hogy fekete harisnya, testszínű vagy szexi mintás, mindig van pár darab a fiókban. Szoknyás csajoknak kötelező rendszeresen feltölteni a készletet, egyébként is, sosem tudhatjátok, mikor kell éppen szexin lábat villantani.

Alakformáló bugyi

Ha van némi súlyfeleslegetek, az alakformáló bugyi mell alattól a combotokig mindent leszorít, és a ruha alatt, akár a Photoshop, észrevétlenül korrigál. Egy hátránya van, illetve kettő: könnyen meleg lehet, és klausztrofóbiásoknak nem ajánlott!

Pánt nélküli melltartó

Jó, ha van. A pánt nélküli melltartó nem húzza le a vállatokat, hihetetlen szabadságérzetet ad, és ha már tökéletes ruhát választotok, aminek nincsen vállrésze, ne hagyjátok, hogy a pánt elrontsa az összhatást!

Hálóing

Egy kényelmes hálóing, legyen az pamut, szatén, szexi, oroszlánkirályos, mindig lapuljon a fiókotokban. Elvégre ha már az alvás a pihenésről és a relaxról szól, amit jó esetben 8 órán át műveltek, akkor azt a kedvenc darabotokban tegyétek! Ja, és el ne felejtsétek, mit kell inni lefekvés előtt, ha igazán jól akartok aludni!

Merevítő nélküli melltartó

A világ legkényelmesebb cicitartója! Viszlát, merevítők, viszlát, kényelmetlen igazgatás! Ez a darab egyszerűen rátok simul, és helyén tart mindent! Mégiscsak jobb, mintha satuba szorítanátok egy szivacsos darabba!

Az ún. Extra Támogatás

Akiket jól megáldott a teremtő mellügyben, azoknak kész kínszenvedés olykor a melltartóvásárlás. Elég széles is legyen, a kosár is jó legyen, és még ne is álljon el a melletektől. Erre a gondra lehet jó megoldás ez a simulós, szivacsos szupermelltartó.

Mint látjátok, a push up melltartón túl is van élet, a melltartók és fehérneműk divatja is folyton változik, mindig lesz miből válogatni, csak nézzetek szét a boltokban, és bátran kérdezzetek rá, mi micsoda, mire jó pontosan. S ha már megvan a kedvenc darabotok, ápoljátok körültekintően!

Nektek hány van meg ezek közül?

Ajánlott cikkek