Egyéb kategória

Durván megalázták arcbőre miatt a lányt, de ő bátran visszavágott

A következő történetben szereplő lány valószínűleg sosem tudta volna elképzelni, hogy mémmé fog válni. Ráadásul épp a fotója és pont az arcbőre miatt érte kemény kritika.
vous - 2015.10.12.
Durván megalázták arcbőre miatt a lányt, de ő bátran visszavágott

Ashley VanPevenage egy átlagos 20 éves washingtoni lány, aki csak pár pattanást szeretett volna eltüntetni az arcáról, ám kiderült, allergiás az egyik összetevőre, ami a pattanás elleni készítményében volt. Az arcát kelések és sebek lepték el, ezért megkérte egyik sminkes barátját, hogy segítsen neki eltüntetni a foltokat. Mivel szerette volna felhívni a figyelmet arra, milyen veszélyesek lehetnek a kozmetikai készítmények, csinált egy előtte-utána fotót az arcáról, és feltöltötte az Instagramra.

Forrás:
Instagram/makeupbydreigh

Nem kellett sokat várni rá, hogy felfedezzék a képet. Egy Twitter-felhasználó a következő szavakat fűzte hozzá:

Nem tudom elhinni, hogy ez másoknak sikerül, miközben én meg egy pattanást sem tudok elrejteni az arcomon – írta cinikusan egy lány.

Ennyi pont elég volt, hogy a kép mémmé váljon, és paródiák százait csinálják belőle. Sokan ugyanezzel a szövegel töltötték fel a saját kifigurázott fotóikat, de voltak, akik elmésebb mondatokat írtak a képhez.

Ezért vigyél el egy csajt úszni az első randin – kommentelt egy másik Twitter-felhasználó.

A képet több ezren megosztották a közösségi oldalakon, hasonlóan megalázó megjegyzésekkel, így valószínűleg Ashley is összefuthatott a saját képével az Instán. Nem habozott sokáig, és feltöltött egy videót a YouTube-ra, hogy reagáljon az őt ért bántalmazásokra:

Miután a képet kiposztoltam, és elolvastam a kommenteket, teljesen elvesztettem az önbizalmamat. Nem akartam emberek közé menni smink nélkül. De rájöttem, hogy én nem ilyen ember vagyok, és nem számít, hogy mit gondolnak rólam mások. Mindenkinek a saját bőrében kell jól éreznie magát. Nem számít, hogyan nézel ki kívülről, csak az, hogy ki is vagy valójában.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.