Egyéb kategória

Újra és újra: magyar retró slágerek, amik tényleg jók!

Bulizni mindenki szeret, és pár koktél után már majdhogynem mindegy, hogy mire. Tudjátok, vannak azok a régi magyar slágerek, amik csak ilyenkor kerülnek elő a lejátszási listából. Most én is hazai dalokkal készültem nektek, de NEM ILYENEKKEL.
vous - 2015.10.11.
Újra és újra: magyar retró slágerek, amik tényleg jók!

Igenis vannak szuper régi magyar slágerek, és ezt most be is fogom bizonyítani. Amikor ezek a zenék toplistásak voltak, még az oviban harcoltam a gyurmáért, vagy a tinidiszkóban nyomtam, vagy még meg sem születtem. Csak otthon hallgattam őket. Leginkább azért, mert a szüleim szerették, muszáj volt. Felnőttkoromra viszont rendre a kedvenceim lettek, mert JÓK!

Orsi feat. Ganxsta Zolee – Ha lemegy a nap

Kispál és a Borz – Kicsit szomorkás… (Csinibaba)

Fluorid – Egy pillanat

Tankcsapda – Mennyország tourist

Charlie – Az légy, aki vagy

Presser Gábor – Nagy utazás

Kovács Kati – Most kéne abbahagyni

Zalatnay Sarolta – Nem vagyok én apáca

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.