Egyéb kategória

Végre valósággá vált egy tárgy a Vissza a jövőbe-filmekből!

Hihetetlen, de közeledik a dátum, amikor Marty McFly megérkezik a jövőbe, ahová 30 éve indult el. Október 21. egy nagyon fontos nap.
vous - 2015.10.07.
Végre valósággá vált egy tárgy a Vissza a jövőbe-filmekből!

Ha rajongók vagytok, akkor kapásból tudjátok, hogy miről beszélek, de ha nem teljesen vagytok képben, akkor elmondom: erre a napra utazott vissza (előre) Marty a filmben. Olyan hihetetlen, sosem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap. Valószínű, a készítők sem voltak felkészülve, hogy ilyen hamar 2015. október 21. lesz. Vegyük sorra, mit ígért a film, és mi valósult meg belőle 2015-re!

  • önbefűzős cipő – sehol sem látjuk még
  • önszárító kabát – áh
  • repülő autók – ugyan…
  • ételhidratáló (megnagyobbítja a pizzát) – szintén sehol
  • szemüveggel összekötött telefon – Google Glass?
  • légdeszka – bár már létezik, még mindig nem látunk embereket az utcán légdeszkázni

Aminek viszont örülhetünk:

Kólásüveg

A Pepsi az évforduló alkalmából kiadja az üveget, amit a második részben láthattunk a Cafe ’80-ban. 6500 gyűjthető darabot dobnak piacra, a hagyományos lávalámpa formával. Az ára forintba átszámítva kb. 5600 forint lesz, és egy részét online is meg lehet rendelni.

.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.