Egyéb kategória

Végre valósággá vált egy tárgy a Vissza a jövőbe-filmekből!

Hihetetlen, de közeledik a dátum, amikor Marty McFly megérkezik a jövőbe, ahová 30 éve indult el. Október 21. egy nagyon fontos nap.
vous - 2015.10.07.
Végre valósággá vált egy tárgy a Vissza a jövőbe-filmekből!

Ha rajongók vagytok, akkor kapásból tudjátok, hogy miről beszélek, de ha nem teljesen vagytok képben, akkor elmondom: erre a napra utazott vissza (előre) Marty a filmben. Olyan hihetetlen, sosem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap. Valószínű, a készítők sem voltak felkészülve, hogy ilyen hamar 2015. október 21. lesz. Vegyük sorra, mit ígért a film, és mi valósult meg belőle 2015-re!

  • önbefűzős cipő – sehol sem látjuk még
  • önszárító kabát – áh
  • repülő autók – ugyan…
  • ételhidratáló (megnagyobbítja a pizzát) – szintén sehol
  • szemüveggel összekötött telefon – Google Glass?
  • légdeszka – bár már létezik, még mindig nem látunk embereket az utcán légdeszkázni

Aminek viszont örülhetünk:

Kólásüveg

A Pepsi az évforduló alkalmából kiadja az üveget, amit a második részben láthattunk a Cafe ’80-ban. 6500 gyűjthető darabot dobnak piacra, a hagyományos lávalámpa formával. Az ára forintba átszámítva kb. 5600 forint lesz, és egy részét online is meg lehet rendelni.

.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.