Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Mérlegnek!

Ultimátumot adni egy Mérlegnek – hacsak nem az a cél, hogy örökre eltűnjön – a legértelmetlenebb dolog.

vous - 2015.10.05.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Mérlegnek!

Vannak emberek, akik teljesítménye nyomás alatt nő. Nos, a Mérleg nem ilyen jegy. Felesleges bármilyen nyomás alá helyezni, főleg döntésre bírni, mivel az így kipréselt eredménnyel hosszú távon senki nem lesz boldog, idővel meg fogja gondolni magát.

A Mérlegek önbizalma alapvetően nem nagy, ezért állandóan mérlegelnek, elég jó-e, elég hatékony-e, nem lesz ez rossz? Mit fog hozzá szólni?

Ne kérdőjelezzük meg utólag, hogy amit csinált, helyes volt-e vagy sem. Van annyi intelligenciája, hogy erre ő is rájöjjön. A szembesítést és azt, ha tükröt tartanak neki, nagyon rosszul viseli. Ide kattintva még jobban megismerhetitek a Mérleg jegy szülötteit.

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.