Egyéb kategória

Ilyenek voltatok ti a legelső csinos kedden – fotók

Csinosnak lenni mindig jó érzés, csak sokszor a reggeli rohanásban elfelejtjük ezt. Megfeledkezünk a magas sarkúról, a finom sminkről, a jól elkészített hajról. Pedig egy-egy ilyen apróság sokat tud dobni a napunkon. Takács Nóra ezúttal egy olyan kezdeményezést indított el, ami az összes nő önbizalmán segíthet!

vous - 2015.09.30.
Ilyenek voltatok ti a legelső csinos kedden – fotók

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk egy gyomorrákkal küzdő nőről, akit a divat segített át a kemoterápián. A 33 éves Lisa elárulta, sokat segítettek neki kedvenc ruhái a nehéz napokon, mert nemcsak a katétert fedték el, de segítettek visszaadni az önbizalmát is.

Takács Nóra gondolt egyet, és Lisa ötletén felbuzdulva meghirdette Facebook-oldalán a csinos keddet. A csinos kedd egy olyan nap, amikor minden jónőt, VOUS-lányt és olvasót arra biztat, bújjanak a legcsinosabb ruhájukba:

A terv az, hogy varázsoljuk csinosabbá a keddeket úgy, hogy szép ruhába öltözünk, ügyesen megcsináljuk a hajunkat, sminkünket, így aztán idővel a csinos kedd bók keddé fog változni a nap végére.

– fogalmazott Nóra.

#FightCancerWithFashion hashtaggel rengeteg képet osztottatok meg velünk, ami nagy örömmel töltött el minket. Köszönjük, hogy ennyien csatlakoztatok!

Ne feledjétek, jövő héten ismét lesz kedd, a csinosság csak rajtatok múlik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!