Egyéb kategória

Így viseljétek a kedvenc fehér pólótokat!

Biztosan nektek is lapul a szekrényetekben egy teljesen sima fehér póló, amit egyszerűen imádtok. Egy alapdarab, ami csinos, kényelmes és nagyon praktikus. De hogy viseljétek, hogy igazán trendik legyetek? Most megmutatjuk!
vous - 2015.09.29.
Így viseljétek a kedvenc fehér pólótokat!

Azt már tudjátok, milyen szett a legjobb egy napos, őszi délutánra, és azt is, hogy legyetek csinik akkor is, mikor esik. Azonban vannak olyan napok, mikor nincs kedvünk azon gondolkozni, hogy mit vegyünk fel. Na, ilyenkor jön képbe a kedvenc fehér pólónk, ami mindig megmenti a helyzetet. Íme, pár tipp, hogyan öltözzetek, hogy ilyenkor is bezsebeljetek pár kedves bókot!

Nektek melyik szett a kedvencetek?

Címkék: #divat #ruha #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.