Egyéb kategória

Bizarr, meztelenkedős videót készített a Bűbájos boszorkák sztárja

Szerény húsz évem során láttam már mindenféle videoklipet és azt kell mondjam, a különlegesebbek mindig sokkal jobban tetszettek. Unalmas a Beyoncé fekete-fehér szomorú, csöpögős dalokhoz készített klip, de Rihanna régi, rongyrázós-táncolós-hajdobálós videói sem lettek túlzottan a kedvenceim. Nálatok mi számít különlegesnek? Mert nálam Rose McGowan legújabb klipje például egyértelműen az, bár kicsit sem tetszik.
vous - 2015.09.24.
Bizarr, meztelenkedős videót készített a Bűbájos boszorkák sztárja

A videoklip rendezője, Jonas Akerlund szerint (aki többek közt dolgozott már együtt Madonnával és Lady Gagával is) igenis van értelme a teljesen abszurd videók készítésének. Mint ahogy azt a Bűbájos boszorkák egykori színésznője, Rose énekli is, a lány több, egészen pontosan öt vizuális transzformáción megy keresztül. Ezt később, mikor a videóról beszélt ki is fejtette. A négy percben megjelenik a sötét szépség, a művész, az igazi csillogás, ami hatalmas nyomást gyakorol az ismert emberekre az iparban. Rose így nyilatkozott:

A klipben lévő öt karakter mind én vagyok. Minden egyes darab, mindegyik smink mutatja, milyen vagyok valójában, milyen vagyok egészben: művész, közismert énekes, de ami a legfontosabb, ember is. Állandóan elnyomom magamban a gondolatot, hogy milyennek kéne lennem.

Azt szeretném, ha az emberek felismernék a művészet igazi valóját és meg akarom változtatni a szépségről kialakult képzeteiket is. A művészetben igazi hatalom van, amik mi vagyunk vagy lehetünk, ha hiszünk benne.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de amikor először végignéztem (végigtekertem) a klipet, egyáltalán nem tetszett. Aztán elindítottam újra, hallgattam a zenét és bár még mindig nem tetszik, az biztos, hogy megfogott. Persze az is lehet, hogy túl régimódi vagyok és megszoktam, hogy a csajok rázzák magukat és vonaglanak, mert ők ezt is megtehetik. Na, de eleget beszéltem,

nézzétek meg ti is a különleges McGowan-klipet:

Nektek mi a véleményetek?

Címkék: #bizarr #klip #zene
Ajánlott cikkek