Egyéb kategória

Örök életű az egyik legjobb barátotok – A nyomtatott könyv nem fog eltűnni

Könyvet olvasni valamiféle szertartás, a nyomtatott könyvnek lelke van. Jó érzés kézbe venni, lehet lapozgatni, elmerülhetünk benne, sőt, én még a jellegzetes illatát is szeretem. Arról már nem is beszélve, hogy ha egész nap a monitort bámulja az ember lánya, igazi felüdülést jelent, ha a kedvenc regényét nem a vibráló képernyőre meredve kell olvasnia.
vous - 2015.09.26.
Örök életű az egyik legjobb barátotok – A nyomtatott könyv nem fog eltűnni

Amikor néhány éve megjelent az e-book, az irodalom szerelmesei félteni kezdték a nyomtatott könyveket. Ám aggodalomra semmi ok: a könyv nem adja meg magát! És a fent említettek mellett még számtalan más olyan dolgot tud, amit elektronikus testvére nem. Nézzétek csak!

Ha ezekkel nem győztelek meg titeket, még több érvet találhattok itt.

Éljenek a nyomtatott könyvek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.