Egyéb kategória

Ilyen egy tökéletes barátnő – a pasik szerint

Ti gondolkoztatok már azon, hogy "tökéletes barátnők" vagytok-e? Hogy milyen tulajdonságai vannak annak a lánynak, akiről minden pasi álmodozik? Most kiderült!
vous - 2015.09.24.
Ilyen egy tökéletes barátnő – a pasik szerint

A szerelem vak – egy ideig. Aztán amikor leszáll a rózsaszín köd, jön a kapcsolat első nehézsége: valóban megismerni a másikat. Azt már tudjuk, hogy a pasik nem szeretik, ha egy nő vicces, illetve nem érdekli őket, milyen fehérneműt viseltek. De akkor vajon milyen számukra a tökéletes barátnő? Az Askmen.com megkérdezte a srácokat!

Íme, a tökéletes barátnő a fiúk válaszai alapján:

Jól kijön a családdal és a barátokkal

Egy igazán jó barátnő tesz azért, hogy megismerje a körülötted lévő embereket. Segít főzni anyukádnak karácsonykor, viccelődik a flúgos bátyáddal és megpróbál az összes barátod kedvében járni. „Nagy megkönnyebbülés, ha a szeretteim nem forgatják a szemüket, mikor meglátnak minket együtt.”

Engedi, hogy férfi legyek

Ne – ismétlem, ne – legyél egy olyan nővel, aki arra kényszerít, hogy zöldségeket egyél és ragaszkodik ahhoz, hogy tízre hazaérj a pasis estéről. Egy jó barátnő hagyja, hogy elmenjek nélküle bulizni a barátaimmal, sőt, ha átjönnek még szendvicseket is készít.

Jobb emberré tesz

A legtöbb sikeres férfi azt mondja, hogy „a feleségem nélkül nem sikerült volna”. Nem kell semmi különöset mondania, csak legyen mellettem a rossz napokon, álljon ki értem és vigasztaljon meg, ha az kell. Talán ez lehet a szerelem.

Nem hisztizik ok nélkül

Még sosem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta, megváltoztatta a viselkedését, mert a barátnője zsémbes. Persze, szóljon, ha valami zavarja, de ne azonnal támadó stílusban.

Szeret engem

Ha találtok egy olyan lányt, aki valóban szeret titeket, és nem akar titeket más emberré változtatni, akkor feltétlenül tartsátok meg és ne engedjétek el soha! Persze, mindenkinek van néhány idegesítő szokása, de ha tényleg szeretitek egymást, könnyen meg tudtok vele birkózni.

Tehát próbáljatok meg a lehető legjobb barátnők lenni, de egy dolgot ne felejtsetek el: valaki számára ti vagytok a tökéletesek, úgy, ahogy vagytok. Senkiért ne kényszerítsétek magatokat olyasmire, amit nem akartok!

Ajánlott cikkek