Egyéb kategória

Egy anya kétségbeesett, de őrülten vicces videója a fiához

Anyukák. A világ legjobb "dolgai". Senki sem szeret és gondoskodik rólunk úgy, ahogy ők. Imádjuk is az anyákat ezért, azonban hajlamosak vagyunk néha-néha megfeledkezni róluk. Tudjátok, mikor az iskolai táborból nem hívjuk fel őket minden nap, vagy miután kirepültünk elmaradnak a beszélgetések. Óriási hiba. Egy anyuka meg is elégelte, hogy fia nem hajlandó felhívni őt a kollégiumból, ezért készített egy vicces, kissé őrült videót.
vous - 2015.09.24.
Egy anya kétségbeesett, de őrülten vicces videója a fiához

Én nem tudom, csak gondolom, ha az ember bekerül egy kollégiumba ezer más dolga van, mint hogy anyucit hívogassa percenként. A szobatársakkal való haverkodás, a környék felfedezése, hol vannak a legjobb szórakozóhelyek, kocsmák. Majd a nap végén, mikor úgy érzi, nincs mit csinálni, jöhet a telefon haza. Én biztosan így tennék, bár tuti, hogy néha én is elfelejteném A HÍVÁST. Éppen úgy, ahogy Liam McCarney.

A srác beköltözött egy koliba, ahonnan úgy látszik nem hívta elégszer az anyukáját. Ezért az édesanya közzétett egy videót a Facebookon, miután három hét alatt egyetlen telefonhívást sem kapott a kicsi fiától.

Emlékszel rám? Én vagyok az anyukád!

– kezdi, majd humorosan emlékezteti a fiát, milyen nehézségeken ment keresztül, hogy őt világra hozza és felidézi az együtt töltött éveiket. Ezek után egy útmutatót is mellékel, arra az esetre, ha a fia esetleg elfelejtette volna, hogyan működik a híváskezdeményezés a telefonján.

Talán nem meglepő, hogy a videót megjelenése óta már több mint harmincezren megosztották, így valószínűleg eljutott Liamhoz is.

Én szültem, striáim lettek miatta, így jogom van hozzá, hogy úgy kínozzam, ahogy csak akarom.

– mondta egy tévécsatorna riporterének az asszony, aki akkora sikert ért el vicces videójával, hogy azóta bizonyára folyamatosan csörög a telefonja.

Mit gondoltok, az anyuka őrült, ám vicces, vagy inkább már kínos?

Ajánlott cikkek