Egyéb kategória

Egy anya kétségbeesett, de őrülten vicces videója a fiához

Anyukák. A világ legjobb "dolgai". Senki sem szeret és gondoskodik rólunk úgy, ahogy ők. Imádjuk is az anyákat ezért, azonban hajlamosak vagyunk néha-néha megfeledkezni róluk. Tudjátok, mikor az iskolai táborból nem hívjuk fel őket minden nap, vagy miután kirepültünk elmaradnak a beszélgetések. Óriási hiba. Egy anyuka meg is elégelte, hogy fia nem hajlandó felhívni őt a kollégiumból, ezért készített egy vicces, kissé őrült videót.
vous - 2015.09.24.
Egy anya kétségbeesett, de őrülten vicces videója a fiához

Én nem tudom, csak gondolom, ha az ember bekerül egy kollégiumba ezer más dolga van, mint hogy anyucit hívogassa percenként. A szobatársakkal való haverkodás, a környék felfedezése, hol vannak a legjobb szórakozóhelyek, kocsmák. Majd a nap végén, mikor úgy érzi, nincs mit csinálni, jöhet a telefon haza. Én biztosan így tennék, bár tuti, hogy néha én is elfelejteném A HÍVÁST. Éppen úgy, ahogy Liam McCarney.

A srác beköltözött egy koliba, ahonnan úgy látszik nem hívta elégszer az anyukáját. Ezért az édesanya közzétett egy videót a Facebookon, miután három hét alatt egyetlen telefonhívást sem kapott a kicsi fiától.

Emlékszel rám? Én vagyok az anyukád!

– kezdi, majd humorosan emlékezteti a fiát, milyen nehézségeken ment keresztül, hogy őt világra hozza és felidézi az együtt töltött éveiket. Ezek után egy útmutatót is mellékel, arra az esetre, ha a fia esetleg elfelejtette volna, hogyan működik a híváskezdeményezés a telefonján.

Talán nem meglepő, hogy a videót megjelenése óta már több mint harmincezren megosztották, így valószínűleg eljutott Liamhoz is.

Én szültem, striáim lettek miatta, így jogom van hozzá, hogy úgy kínozzam, ahogy csak akarom.

– mondta egy tévécsatorna riporterének az asszony, aki akkora sikert ért el vicces videójával, hogy azóta bizonyára folyamatosan csörög a telefonja.

Mit gondoltok, az anyuka őrült, ám vicces, vagy inkább már kínos?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.