Egyéb kategória

Imádjuk az új, sütemények ihlette futócipőket

Pár éve már hódít egy bizonyos lábbeli, és most kivételesen nem a csodaszép, ámde lábat meggyötrő tűsarkúakra gondolok, hanem egy kényelmes futócipőre. Ha volt már a lábatokon (lefogadom, hogy nem is egy darab van belőle) egy igazán jó, márkás tornacipő, akkor tudjátok, mire gondolok. Jó hír a rajongóknak: megjelent a 2015-ös kollekció, ráadásul egészen különleges ízekben.
vous - 2015.09.23.
Imádjuk az új, sütemények ihlette futócipőket

Nem, nem írtam el. A 2015-ös Nike kollekciót, pontosabb nevén a FA15 Air Max 90 Cityt ugyanis világvárosok és azok különleges desszertjei ihlették. Most sem fogtok csalódni, gyönyörű színeket és formákat hoztak össze a tervezők. Lássuk hát a városokat és desszertjeiket!

London – A tradicionális angol epres-banános Eton Mess

New York – Epres sajttorta

Milánó – A híres olasz Aperitivo

Párizs – Macaron

Sanghaj – A nyerő Must Win torta

Tokió – Harajuku Crepe, vagyis az édes tortilla tele gyümölcsökkel, fagylalttal és joghurttal

Melyiket kóstolnátok, akarom mondani kaparintanátok meg szívesen?

Ha pedig már csorog a nyálatok és nem bírtok magatokkal, itt megrendelhetitek ezeket a csodákat, még mielőtt nálunk is kaphatóak lesznek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.