Egyéb kategória

Itt a legújabb körömtrend: a „száraz festés”

Képzeljétek el, hogy Picasso úgy dönt, vászon helyett a ti körmeiteken éli ki a kreativitását! Ha tetszik, amit láttok, akkor imádni fogjátok a legújabb körömtrendet, a "dry brushingot", vagyis a száraz festést, ami a londoni divathét slágere volt. Ja, és a legjobb hír: otthon is könnyedén el tudjátok készíteni!
vous - 2015.09.22.
Itt a legújabb körömtrend: a „száraz festés”

Igaz, elsőre úgy tűnik, mintha bonyolult műalkotások lennének a körmökön, de valójában könnyen elkészíthetők.

Így készíthetitek el:

  • Először fessetek a körmötökre egy alapréteget olyan színnel, amilyennel szeretnétek.
  • Ezután válasszátok ki azt a színt (vagy színeket), amelyeket használni szeretnétek, és távolítsátok el az összes felesleges lakkot az ecsetről, csak egy keveset hagyjatok rajta. Ez adja majd meg a „száraz” hatást.
  • Most ezzel húzzatok pár ecsetvonást és már kész is van! Sokkal egyszerűbb, mint amilyennek tűnik, nem?
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.