Egyéb kategória

Kedvenc 4 éves kislányunk ismét rendesen helyretette az apukáját

Valószínűleg mindannyiunknak volt egy olyan korszaka, amikor minden fontos eseményen felhívtuk a szüleink figyelmét arra, mi is az, amit tilos csinálniuk a barátaink előtt. Az internet legcukibb és legérettebb óvodása most ugyanezt tette az apukájával egy közelgő esküvő előtt. Nézzétek meg és olvadjatok!
vous - 2015.09.21.
Kedvenc 4 éves kislányunk ismét rendesen helyretette az apukáját

JoJo Lomelino pár nappal ezelőtt már megolvasztotta a szerkesztőség tagjainak szívét szupercuki dumájával. Első videója bejárta az internetet, ami nem is csoda! A négyéves kislány elmagyarázza az apukájának, miért is nem szólíthatja őt hercegnőnek.

Ma egy újabb cuki videóra bukkantunk, amibe szintén rögtön beleszerettünk. JoJo mint koszorúslány egy közelgő esküvőre készül, de előtte kioktatja édesapját a megfelelő viselkedésről.

Apa, nem is tudod, hogy milyen egy esküvő. De most meg fogod tudni, és emlékezned kell majd!

– kezdi a mondandóját JoJo. Majd megkéri, pontosabban, utasítja az apját, ne is gondoljon arra, hogy a szólongathatja vagy JoJo-nak hívhatja őt, miközben sétál be a templomba.

Senki nem szólongathat minket, mert el leszünk foglalva a sétával.

Az apuka természetesen nem hagyja ennyiben a dolgot, a lényegre tér. „Mi van, ha hercegnőnek szólítalak?”

Apu! Csomó ember lesz ott és ők ezt nem hallhatják.

Ne hagyjátok ki ti sem az aranyos videót!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.