Trend

Egy helyen minden, amit Carrie Bradshaw-tól tanultunk

Ha létezik nő, akitől mindent megtanultunk a divatról, az Carrie Bradshaw. A makacs, divatközpontú csaj minden létező divatszabályt megszegett, ami minket is arra ösztönöz, hogy tegyük ugyanezt.
vous - 2015.09.21.
Egy helyen minden, amit Carrie Bradshaw-tól tanultunk

A baj csak az, hogy senki másnak nem áll olyan jól a tüllszoknya-póló kombó, mint neki. Ezért is lehet, hogy 6 évadon keresztül kápráztatott el minket, és volt ő a legstílusosabb nő a tévében. Persze, mindez nemcsak Carrie érdeme, hiszen egy remek stylist, Patricia Field is a segítségére volt. Trendek jönnek és mennek, de van pár dolog, amit Carrie-től lestünk el és sosem feledjük.

Elegáns ruha hétköznap! Miért ne?

J’adore Dior

Carrie Bradshaw (@carrie_br4dshaw) által közzétett fénykép,

Beszéljenek a kiegészítők!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!