Egyéb kategória

Még egyéves sincs, de már 101-nek nézték a kisfiút

Szeretünk szülinapi köszöntéseket kapni, csak úgy simogatja a lelkünket a sok jókívánság. Kivéve akkor, ha kicsit öregebbnek néznek minket, mint kéne…
vous - 2015.09.20.
Még egyéves sincs, de már 101-nek nézték a kisfiút

Így történt ez az Amerikában élő Benjamin Hosteddal is, aki még első életévét sem töltötte be, de a Fehér Ház úgy döntött, hogy megajándékozza egy levéllel, amiben boldog 101. születésnapot kívánnak neki.

Forrás:
giphy.com

Szegény kisgyereknek maximum a 101 kiskutyához van még csak köze, nem a 101. életévhez… Mindenesetre a levelet aláírta Barack Obama és felesége, Michelle Obama is. Bár a család elmondta, hogy minden évben kérnek szülinapi köszöntőt a gyerekeiknek a Fehér Háztól, de Benjaminé valahol elkeveredhetett. Szóval él valahol a világban egy idős asszony, akinek boldog 1. szülinapot kívántak a 101. helyett. De azért gratulálunk, Benjamin, elég jól tartod magad a korodhoz képest!

Forrás:
NBC/video
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.