Egyéb kategória

Mi, nők, tényleg elviselhetetlenek vagyunk, ha megvan?

Ha menstruálunk, akkor minden kicsit rosszabb: több a pattanás, jön a puffadás, görnyedünk a görcstől, és valahogyan felszalad ránk vagy öt kiló. Legalábbis úgy érezzük. És igen, tudjuk, hogy olyankor hamarabb zörrenünk, hamarabb sírunk, de tényleg annyira másabbak lennénk azokon a piros betűs napokon? Megkérdeztem a srácokat.

vous - 2015.09.20.
Mi, nők, tényleg elviselhetetlenek vagyunk, ha megvan?

Az én barátnőm olyankor nagyon hisztis. Semmi sem jó neki, hangulatingadozásai vannak, és a ruháit is vagy ötször átveszi reggel. Olyankor inkább békén hagyom, úgysem tudok csinálni vele semmit, kivárom a végét, és mindent ráhagyok. Úgyis én jönnék ki belőle rosszabbul.

Nálam mindig van tartalékcsoki, tudom, hogy a párom ilyenkor majd' megőrül egy falatnyi édességért, és többnyire nem számol ezekkel a falásrohamokkal. Nálam viszont mindig van, és nem tagadom, jólesik, hogy örül neki. Pasiként jó néhány tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy a nők ilyenek, ez ezzel jár. Emiatt igazán nem lehet neheztelni rájuk.

Noha volt már időm hozzászokni, néha még váratlanul tud érni, mikor egy nap arra érek haza, hogy a csajom nagyon nyűgös. Persze, megértem, miért, kapcsolok, de ha egy közös, várt programot kell lemondani emiatt, annak azért nem örülök.

Az én barátnőm nem hisztis típus, inkább magában szenvedős. Az első pár napban inkább pihen, olyankor nem mozdulunk ki, helyette inkább filmezünk, otthon vagyunk. Semmi olyan nincs, amiről az eltúlzott tinifilmek szólnak.

Amíg nem láttam a barátnőmet szenvedni igazán emiatt, el sem tudtam képzelni, mi megy végbe a nőkben ilyenkor. Azóta viszont igyekszem segíteni neki, hogy pihenhessen: átveszem a házimunkát, elmosogatok, gondoskodok a vacsiról. Ennyit igazán megérdemel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.