Egyéb kategória

Induljatok csábító zöld szemekkel a péntek esti buliba!

Ugye ti is épp azon gondolkodtok, hogy bulizni készültök az utolsó nyárias estén? Válasszatok egy alkalomhoz illő szuper sminket!
vous - 2015.09.18.
Induljatok csábító zöld szemekkel a péntek esti buliba!

Sminkesünk, Detti korábban már megmutatta nektek, hogyan használjátok a kéket, ha igazi sellőlányok akartok lenni. Most pedig egy szexi zöld sminket készített Iszak Esztinek. Készítsétek el ti is, és válasszátok hozzá a zöld idei két legtrendibb árnyalatát!

Hajrá, lányok! Elő a sminkekkel, és irány bulizni!

Forrás:
Pádár Detti

Detti további sminkjeit megnézhetitek a Facebook-oldalán, ha pedig inkább olvasnátok, akkor kattanjatok a cikkeire!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.