Egyéb kategória

Bizsuk, amikkel feldobhatjátok az egyszerű hétköznapokat

Méltatlanul elhanyagoljuk a bizsukat, pedig anélkül, hogy észrevennénk, imádjuk és hordjuk is őket. Most a VOUS-lányok megmutatták, nem mind arany, ami az ékszeres dobozukban van, ám így is ízléses és mutatós darabok lapulnak a fiókjaikban. Bizsura fel!

vous - 2015.09.16.
Bizsuk, amikkel feldobhatjátok az egyszerű hétköznapokat

Nóri

„Nagyon sok kedvenc bizsum van, szeretem az egyszerű szetteket feldobni egy-egy mutatós darabbal. Mégis, ha választani kell, akkor ez a gyöngyös nyaklánc most a szívem csücske. Régóta tetszettek a gyöngyös kiegészítők, és egyszer egy nagyon hasonló darabot megpillantottam egy lány nyakában az utcán, és onnantól tudtam, hogy én is szeretnék egy ilyet. Szerencsére pár hétre rá sikerült is megtalálnom, és azóta nagy becsben tartom.”

Nóri nem csak a kedvenc bizsuját mutatta meg. Cikkeiért kattintsatok ide!

Forrás:
Hámori Zsófia

Emőke

„Egy különleges személytől kaptam, így akármikor felteszem, mindig ő jut az eszembe. Rengeteg karkötőm és órám van, de mind közül ez a legkedvesebb. Látjátok, ilyen kis romantikus vagyok! Egyébként egyáltalán nem, de ez a karkötő kihozza belőlem!”

Ne csak a bizsujáról ismerjétek meg Emőkét. Az írásait itt találjátok.

Forrás:
Hámori Zsófia

Andi

„Szerelem volt első látásra, meg se néztem az árát, tudtam, hogy nekem lett csinálva, és kész. Annyira geometrikus, hogy majdnem matematikus lettem a hatására. Na jó nem, de egyszerűen úgy érzem, végre megvan az a nyaklánc, amit kerestem.”

Andi írásait egy helyen itt találjátok. Olvassátok!

Forrás:
Hámori Zsófia

Zsófi

„Nem szoktam ékszereket hordani, nem szeretem őket. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány darab van, azokat viszont imádom. Ezt az egyik barátnőm készítette egy cipőből, én pedig imádom az egyszerű formákat és az őszi színeket, így ez gyorsan a kedvencemmé vált.”

Zsófi fotóriportjait és írásait nézzétek meg itt!

Forrás:
Engel Nóra

Tini

„Régimódi, nőies, lágy, és csodás színe van. Mostanában lettem szerelmes a gyöngybe, annak minden formájába, bár a kedvenc ez a klasszikus darab.”

Tini mesél nektek sorsokról, szerelemről, életről. Egyperceseit ide kattintva éritek el.

Forrás:
Hámori Zsófia

És még…

Nem a kedvenc bizsujaink voltak az első ruhadarabjaink, amiket megmutattunk nektek. A reggeli rohanásban mindig jól jönnek azok a kedvenc ruhák, amikben biztosan jól érezzük magunkat – nézzétek csak! Sőt, azt is láthattátok már, milyen, amikor csak feketében, fehérben vagy fekete-fehérben vagyunk vagy gyöngyben dolgozunk, és az arcformánkhoz illő szemüvegeket próbálunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.