Egyéb kategória

Teljesen megváltozott Katalin hercegné külseje! – fotó

Katalin hercegné szinte bármit visel, mesésen fest. Irigylésre méltó alakjához minden ruha tökéletesen passzol, gyönyörű arcához pedig nem gondoltuk volna, hogy lesz olyan frizura, ami nem annyira áll jól. Pedig de!
vous - 2015.09.14.
Teljesen megváltozott Katalin hercegné külseje! – fotó

Cambridge hercegnéje vasárnap reggel egy skóciai templomban jelent meg, ám nem ez okozott feltűnést, hanem inkább legújabb frizurája. Katalin hercegné, úgy tűnik, egy kis újításra vágyott: egyszerű, jobb oldalt elválasztott hajkoronáját lecserélte, és ezúttal egy középen elválasztott, kétoldali frufruval jelent meg.

Itt bent a szerkesztőségben megvitattuk: ez a haj bizony nem a legjobb. Első ránézésre kissé időutazás-feelingünk lett, mintha visszaugrottunk volna Katalin és Vilmos ismerkedésének kezdetéhez.

Nincs mit szépíteni, pár évet hozzáad a 33 éves hercegnő életkorához. Ezzel a véleménnyel nem voltam egyedül, Emőke egyetértett velem:

Tiszta Jennifer Aniston. Persze nem a 2015-ös, leginkább Rachel a Jóbarátokból! Nem jó!

Zsófi, a szenior szerkesztőnk és Andi, a junior szerzőnk azonban nem láttak változást:

Őszintén szólva én először nem vettem észre a változást.

Eszter, a főszerkesztőnk szerint csak a garbó és a barna szín öregíti, nem a frufru. Minket ez az érvelés pedig meg is győzött.

Katalin hercegné, továbbra is imádunk!

Ha pedig nektek sem tűnt volna fel a változás, ilyen volt Katalin haja korábban

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

A további képeket ide kattintva megleshetitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.