Egyéb kategória

3 fiatalító módszer, ami tutira nem fog használni

Mindent megtennénk azért, hogy megőrizzük a fiatalságunkat. Nők vagyunk, tudjátok, hogy van ez. Már csak attól a látványtól kikészülünk, ha belepillantunk a tükörbe, és egy pár táskás – mit táskás, BŐRÖNDÖS! – szem tekint vissza ránk. Ekkor jön a Google és a fiatalító módszerek, de vannak olyan tippek is, amikkel igazán mellényúlhattok.
vous - 2015.09.15.
3 fiatalító módszer, ami tutira nem fog használni

A testápoló megakadályozza a ráncosodást

Csak belemasszírozzuk a testápolót a bőrünkbe, és azt várjuk, hogy valamilyen csoda folytán eltüntessen minden ráncot. Pedig egyáltalán nem erre szolgál. A Huffington Post által megkérdezett bőrgyógyász szerint maximum a naptej használ a ráncok ellen. Ám ahhoz, hogy a naptej eltüntesse a ráncokat, nagyon magas fényvédő hatású készítménnyel kéne kenegetnünk magunkat legalább kétóránként az év minden napján.

A smink megvéd a napsugárzástól

Szerintem az már épp elég nagy probléma, ha azt hiszitek, hogy az arcotokon lévő vakolat megvéd a nap sugaraitól. Nincs olyan smink, ami megvédene a naptól. Ha jobban szeretnétek védeni az arcotokat a napsugárzástól, így az öregedéstől is, akkor kenjétek be magas faktorszámú naptejjel, mielőtt felkenitek a sminket.

Forrás:
Pixabay

Az arcon végzett gyakorlatok fiatalítják a bőrt

Elég, ha beírjátok a Google-ba, hogy arcgyakorlatok, és tömérdek találatot fogtok kapni. Több oldalon is megmutatják lépésről lépésre, hogyan kell megmasszírozni az arcunkat, de el kell keserítselek titeket, mert egyáltalán nem fog használni. Rengeteg dolog hozzájárulhat arcunk öregedéséhez, mint például a dohányzás, a stressz vagy a kialvatlanság, és attól, hogy minden reggel megmasszírozzuk az arcunkat, még nem fognak eltűnni a makacs ráncok. Ha így lenne, akkor elég lenne megrágnunk az ételt, mivel azzal is az arcizmainkat mozgatjuk.

Jobban jártok, ha nem hallgattok ezekre a tippekre, hanem figyeltek az egészségetekre, és nem lesz probléma. Sőt, még segítünk is nektek az egészségesebb életmódra való váltásban a Még idén! kampánnyal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.