Egyéb kategória

Így aztán ne porszívózzatok soha!

Mókás videó terjed az interneten, amiben egy nő annyira belefeledkezik a takarításba, hogy simán leszereli a csövet a porszívóról, és azzal takarít tovább: mindenféle szívás nélkül. Kapaszkodjatok, erre a látványra egyszerűen NEM LEHET FELKÉSZÜLNI.
vous - 2015.09.13.
Így aztán ne porszívózzatok soha!

Gondolom, azt hitte, hogy a szívóerő wifivel működik, na jó, nem gonoszkodom, van ilyen. Én egyszer tíz percig próbáltam felporszívózni a szobámban, nem vettem észre, hogy a dugó kijött a dugaljból, és ugye azt meg nem hallottam, hogy nem búg a gép. Vicces volt, végül apám nézett be hozzám, hogy mit zörgök odafent.

Veletek történt már hasonló?

Címkék: #takarítás #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.