Egyéb kategória

Ma olyan világnap van, ami miatt mosolyogni fogtok egész nap

Egy amerikai vállalkozónak köszönhetően 2003 óta ünneplik a pozitív gondolkodás világnapját. Itt az ideje, hogy a legpesszimistább gondolataitokat elhessegessétek, és helyette boldog pillanatokat okozzatok magatoknak! Segítek benne.

vous - 2015.09.13.
Ma olyan világnap van, ami miatt mosolyogni fogtok egész nap

Korábban már írtam nektek arról, hogy az elkövetkezendő időben meg kell valósítanunk azokat a célokat, amiket elterveztünk. És ha már ez úgyis most esedékes, a pozitív gondolkodás világnapjával együtt, miért ne vonhatnánk össze a kettőt? Hiszen tudjátok (naivság vagy sem), én még mindig hiszek abban, hogy a pozitív gondolatok teremtő hatásúak. Pont úgy, ahogy a negatívak is.

Forrás:
Pixabay

Hogyan ünnepeld a pozitív gondolkodás világnapját?

Oké, bevallom, elég furán hangzik, hogy ezt a napot meg kell ünnepelni. De ha jobban belegondoltok, szerintem van értelme. Miért ne köszönthetnénk a pozitív napot úgy, hogy kizárjuk magunkból a negatív gondolatokat? De mielőtt teljesen kétségbeesnétek, hogy milyen módon kéne ünnepelni ezt a szép napot, megpróbálok segíteni egy kicsit!

  • Kezdjétek a napot úgy, hogy azt mondjátok magatoknak: a mai egy jó nap lesz! Ez garantáltan megadja az alaphangulatot az egész napra.
  • Mondjatok pozitív dolgokat valamiről! Egy mondatot arról, hogy jó az idő, vagy arról, hogy ma épp jól sikerült megcsinálnotok a hajatokat.
  • Találkozzatok azzal az emberrel a környezetedből, akiből árad a pozitívság!
  • Adjatok hálát az egyszerű dolgokért az életetekben. Örüljetek, hogy van munkátok, van családotok, vannak álmaitok, amiket megvalósíthattok.
  • Nézzetek meg egy motivációs filmet. Nálam az Ízek, imák, szerelmek a tuti befutó!
  • Legyetek kedvesek valakivel! (És próbáljátok megtartani ezt a jó szokásotokat!)
  • Mosolyogjatok egész nap!

Mivel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.