Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – A szépség nem kor kérdése, bebizonyítjuk!

A szépség nem kor kérdése... Tudjuk ezt már régen. A héten Gizi látogatott el hozzánk, aki egyébként Dóri stylistunk anyukája. Az alma nem esett messze a fájától, Gizi és Dóri nagyon hasonlítanak egymásra.

vous - 2015.09.12.
Akcióban a NORIE Team – A szépség nem kor kérdése, bebizonyítjuk!

Dórival több mint egy éve dolgozunk együtt, ennyi idő pedig elég, hogy megismerd a másikat. Dóri szuperlelkes, tele van energiával, nagyon figyelmes és kedves lány, amikor pedig bemutatta az anyukáját, leesett az állunk: egy az egyben ugyanaz a temperamentum, hanghordozás, gesztusok.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Gizi csodás, nőies nő, akit nagyon érdekelt lánya munkája. Mindig figyelemmel kísérte az átalakításokat, és szívesen ki is próbálta volna, milyen lehet egy ilyen nap. Mikor Dóri ezt szóba hozta, az egész csapat egyként, örömmel javasolta, hogy nyugodtan hívja meg az anyukáját hozzánk, igazán szívesen megismerkednénk vele.

Mikor Gizi megérkezett, elámulva csodáltam a cipőjét, amiben hihetetlen magabiztossággal közlekedett. Mikor rákérdeztem, elmesélte, hogy alacsony termetét kompenzálandó szinte mindig magas sarkút visel. Még a piacra is abban megy! Emellett pedig a nőies ruhák viselése sem jelent számára problémát, előszeretettel hangsúlyozza csodás alakját. Mi is erre törekedtünk az átalakítás alatt: még jobban szerettük volna kiemelni Gizi nőiességét!

Mikor mindenki elkészült, jöhetett a legizgalmasabb rész: a fotózás! Gizi nagyon fotogén, élvezte, hogy ő volt a középpontban, imádott pózolni! Éppen ezért nagyon jó képek készültek, szuper volt vele dolgozni. Az egész csapat nagyon megszerette, így remélem, Dórival még sokat jönnek hozzánk látogatóba!

Forrás:
Hámori Zsófia

Ruha: H&M, cipő: Primadonna Collection

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.