Egyéb kategória

Így ünnepelte születésnapját a szeptember 11-ei terrortámadás mentőkutyája

A 2001. szeptember 11-ei New York-i terrortámadás az egész világot megdöbbentette. Hatalmas veszteségek, óriási értetlenkedés és rengeteg halott, ártatlan ember.
vous - 2015.09.12.
Így ünnepelte születésnapját a szeptember 11-ei terrortámadás mentőkutyája

A World Trade Center ikertornyairól készült utolsó képeket már bemutattuk nektek. Nincs olyan ember, aki ne tudná, mi történt azon a napon. A mentőkutyák mentőkutyája, Bretagne az utolsó ismert mentőkutya, aki részt vett a mentésben. Ő és gazdája, Denise Corliss, a Texas Task Force tagja, elválaszthatatlanok.

Bretagne a létező legkülönlegesebb módon ünnepelhette 16. születésnapját. Egy élménydús, igazi kutyaimádó napban részesült. A menő szállodai lakosztály még csak a kezdet volt. Annyi finomságot és különleges ételt „kóstolhatott” meg, amennyit kutya életében még nem evett.

Boldog születésnapot, hős Bretagne!

Címkék: #születésnap
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.