Egyéb kategória

Új hajtrend készül meghódítani a világot 2015-ben

Jobban belegondolva, annyi minden változott a divatban ebben az évben, hogy szinte kezd követhetetlen lenni. Mindig egy újabb sminkelési technika vagy egy újabb hajfestési módszer.
vous - 2015.09.12.
Új hajtrend készül meghódítani a világot 2015-ben

A kétszínű, lenőttnek kinéző ombre után jött egy sokkal viselhetőbb hajszín, a balayage. Aztán jött a kettő ötvözete, a lived-in color. Most pedig itt a hajkontúr, angolul #haircontouring. Bár azt hittem, ez a kontúrozás dolog a sminkelésben ki is merült, tévedtem. Hiszen milyen borzalmas világot élnénk, ha nem lenne kéthavonta valami újdonság, amit megmutathatunk nektek?

A hajkontúrozás amúgy nem is rossz. Megmondom őszintén, az összes eddig felsorolt (ombre, balayage, lived-in color) hajfestési technika közül ez tűnik a legszebbnek és a legtermészetesebbnek. Az egésznek annyi a lényege, hogy ahogy a sminkelésnél, mikor kontúrozunk, úgy itt is egy árnyékolási módszerrel festik a hajat. Azt hiszem, nőként talán illene különbséget tennem bizonyos hajfestési módszerek között. Most már annyira belezavarodtam az összesbe, hogy nem igazán látom a különbséget például a balayage és kontúrozás között. De valami biztos van.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.