Egyéb kategória

Ilyen félelmetes Jóbarátok-részt még nem láttunk!

Mit szólnátok, ha a kedvenc sorozatotok – amit ráadásul a humora miatt szerettek – hirtelen ijesztő horrorfilmmé változna? Ez most bizony megtörtént!

vous - 2015.09.11.
Ilyen félelmetes Jóbarátok-részt még nem láttunk!

Szerintem kijelenthetjük, nincs olyan ember, aki ne ismerné vagy szeretné a legbarátságosabb sorozatot. Egy esős, borongós délutánon, de akár a legmelegebb nyári napon egy tál fagyival is jó választás lehet. Mert vicces, szórakoztató, és kikapcsol. Igen-igen, a Jóbarátokra gondolok! De úgy tűnik, megesik, hogy a világ legviccesebb és legbarátságosabb sorozata egy vérfagyasztó filmelőzetessé válik.

De pánikra semmi ok! A kedvenc sorozatunkból nem lesz új thriller verzió, csupán néhány ember gondolt egyet, és készített egy „Dead Friends”, azaz Halott barátok című sorozatot. Hogy milyen lett? Döntsétek el ti!


Dead Friends: "Friends" Recut As A Horror Movie… by worldwideinterweb

Címkék: #film #horror #sorozat
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.