Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg! Az új divatőrület a combszemöldök

Már kezdek beletörődni, hogy a világ meghülyült, és napról napra olyan dolgokkal, tényekkel, információkkal találom szembe magamat, amiket igazából nem akarok tudni. Most egy olyan jelenségre lettem figyelmes, ami mellett képtelen vagyok elmenni. Ultraerős késztetést érzek, hogy megosszam veletek. Combszemöldök.

vous - 2015.09.11.
Kapaszkodjatok meg! Az új divatőrület a combszemöldök

Igen, jól olvastátok: c-o-m-b-sz-e-m-ö-l-d-ö-k, hivatalos angol nevén: thighbrows. Tudom, először nektek is a szőr jutott eszetekbe a combon. Hogy talán úgy van „fésülve”? Vagy úgy van borotválva a gaz a lábukon? Nem. Az egésznek igazából az a lényege, hogy olyan feltűnően kényelmetlen pózban fotózzák le magukat, ahol a combjaikon, a bugyi vonalánál két szabályos kis mélyedés keletkezik. Ha pedig jobban megnézitek őket, jól látható a szimmetrikus elhelyezkedés: pont, mint két egyforma szemöldök.

Khloé és Kendall is rendesen űzi a „szakmát”

Made in KrisJenner™

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

Beyoncé természetesen tökéletes, ahogy mindig

Rihanna is combszemöldök-viselő

@dennisleupold : „we’re going rock climbing”

badgalriri (@badgalriri) által közzétett fénykép,

Még egy kis Kardashianizmus a végére

A legfiatalabb Kardashian-Jenner lány, Kylie sem maradhat ki a sorból, aki igazából semmit nem tett le az asztalra a Prada táskáin kívül, mégis hatalmas celebek ők ketten. Mármint ő meg a hátsója.

Anaconda

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.