Egyéb kategória

Bebizonyították, hogy nem kell soha beágyazni

Végre! Nem kell kényelmetlenül éreznünk magunkat, ha nem csináljuk meg az ágyat reggel, hiszen nem is kell.

vous - 2015.09.10.
Bebizonyították, hogy nem kell soha beágyazni

Most bevallom, nagyon szétszórt vagyok. A szobám sokszor úgy néz ki, mintha a harmadik világháborúnak lett volna épp vége. Poharak és tányérok mindenhol, komplett készletek, tudjátok, a 12 személyes. Az ágyamat sem szoktam megcsinálni, hiszen este úgyis újra belefekszem, minek szenvedjek vele? Most az is kiderült, hogy a trehányságom ellenére jól teszem, ha nem ágyazok be.

Biztos ti is hallottatok már a poratkákról, azokról az apró rovarokról, amik emberi bőrrel táplálkoznak. Mondok egy még sokkolóbbat, üljetek le inkább. Az ágyneműtökben csaknem 1,5 millió, igen MÁSFÉL MILLIÓ kis atka lakozik, akik csak arra várnak, hogy szundítsatok egyet az ágyatokban.

Forrás:
Pixabay

A túléléshez meleg és nedves helyre van szükségük, szóval, amikor alvás közben beleizzadtok az ágyneműtökbe, majd reggel beágyaztok, azzal tökéletes helyet hoztok létre, hogy boldogan eléldegélhessenek. A kutatók azt javasolják, hogy felkelés után ne ágyazzunk be egyből, sőt, az a legjobb, ha be sem ágyazunk – remélem, olvasod, Anya! –, bár így sem szabadulunk meg a teljes poratka-inváziótól, de kicsit jobbá tehetjük a helyzetet.

Címkék: #agy #kutatás #poratka
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.