Egyéb kategória

Egy apa gyönyörű válasza arra, hogy kislányát piszkálták a suliban

Ti mit tennétek akkor, ha a gyerekeiteket piszkálnák az iskolában? Ez az apuka a lehető legjobb megoldást választotta, hogy megvédje kislányát a zaklatástól. Egy hihetetlenül aranyos ötlettel állt elő, amiért jogosan nevezhetjük őt a világ egyik legcukibb apukájának!
vous - 2015.09.11.
Egy apa gyönyörű válasza arra, hogy kislányát piszkálták a suliban

Az iskolai zaklatás egy nagyon kényes téma. Ilyenkor a szülők nyilván szeretnék megvédeni a gyermeküket és szembenézni a helyzettel, de nem támadhatják le más gyerekeit. Másrészt viszont nem akarnak ölbe tett kézzel ülni és remélni, hogy egyszer csak megszűnik a probléma.

Pontosan ezzel szembesült egy apuka, Khari, mikor lánya elmondta neki, hogy piszkálják az iskolában. Hogy mit tett ebben a kényes helyzetben? Írt egy dalt, készített egy videót, és feltette a YouTube-ra. A szám címe Love Yourself, vagyis Szeresd magad. Arra ösztönöz, hogy légy magabiztos és pozitív, még akkor is, ha piszkálnak – írja a hellogiggles.com.

Szép vagyok

Értékes vagyok

Azok a bántó szavak

Nem ártanak nekem

Megfizethetetlen vagyok

Okos vagyok

És én szeretem magam

Lesznek emberek, akik kritizálnak

Csúfolódók, akik a súlyodról és a bőrszínedről beszélnek

De a szépség nem ettől függ

Emlékezz,

Az értékedet nem a súlyod határozza meg

A videó persze rögtön népszerű lett, eddig több mint kétmillióan nézték meg a YouTube-on. Mi is odáig vagyunk érte!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.