Egyéb kategória

Ezekkel a trendi manikűrökkel ti lesztek a legmenőbbek ősszel is

Legyünk őszinték: imádjuk a nyarat, a forróságot, a strandot, de azért mégiscsak az ősz a legdivatosabb évszak. Ilyenkor születnek a legjobb szettek, amiknek elengedhetetlen kiegészítője a körömlakk.
vous - 2015.09.09.
Ezekkel a trendi manikűrökkel ti lesztek a legmenőbbek ősszel is

A trendi bőrdzsekik, a farmerek és menő csizmák időszaka ez, szinte lehetetlen rosszul felöltözni, viszont könnyen elronthatjuk az össz(ősz)hatást, ha a körmünk még a neon színeiben pompázik. Sokan az őszt a depresszióhoz társítják, hiszen hideg, ködös, nyálkás, amolyan nemszeretem idő. Most ezt a képet szeretném lerombolni! Gondoljunk a napsütéses, sárga és barna, vidám őszre. A hangulatotok pedig csak rajtatok múlik, na meg persze a körömlakkotok színén!

Ne hagyjátok, hogy a körmötök még a nyárban éljen, vegye fel ő is az ősz legdivatosabb színeit!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.