Egyéb kategória

Nem fogjátok elhinni! – Újra hódít nagymamáink egyik legcikibb ruhadarabja

Mindennap tökéletes hajjal libbenhettek be a suliba vagy az irodába, ugyanis nem lesz többé ellensége a szuper trendi frizkóknak. Újra divatba jönnek ugyanis nagymamáink kedvenc hajvédői.
vous - 2015.09.08.
Nem fogjátok elhinni! – Újra hódít nagymamáink egyik legcikibb ruhadarabja

Biztosan emlékeztek – ha máshonnan nem is, de régi filmekből – a nem éppen divatos zuhanysapkákra. Nagymamáink elengedhetetlen szépségkellékei voltak, hiszen akkoriban nem volt divat minden nap hajat mosni, na meg a dauerolt fürtöknek is ősi ellensége volt a víz. Ha belegondolunk, nem egy rossz találmány, de hát ahogy kinéz! Ha felvennénk, biztos búcsút inthetnénk a reggeli gyors „zuhanynak” a pasival. DE! Jó hírem van azoknak, akiknek praktikus lenne ez a kis fejfedő: megjelent a feltuningolt, 2015-ös változata, ami már nem ciki a pasitok vagy a lakótársaitok előtt:

Forrás:
shhhowercap.com

Jacquelyn De Jesu fodrász és a darab megálmodója elmesélte, honnan jött az ötlet. Mivel fodrászként dolgozik, és az édesanyja is bátorította, hogy viseljen bátran zuhanysapkát tusoláshoz, hogy megvédje a haját, kutatni kezdte, hogyan és miből lehetne igazán jó minőségű és divatos sapkákat gyártani. Egy start up vállalkozást indított és megálmodta a turbánszerű hajvédőket. A sapkák víztaszítók és gépben moshatók, így igazán praktikusak, az áruk viszont kicsit borsos. Darabját átszámítva 13 000 forintért árusítja majd novembertől. Azért nézzétek meg a kollekció darabjait!

Forrás:
SHOWERCAP

Forrás:
SHOWERCAP

Forrás:
SHOWERCAP

Forrás:
SHOWERCUP

A turbán fazon az utcán is menő, hiszen hódít a turbánsapka, és ezek a kiegészítők pont olyanok! Mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.