Lélek

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek

Jó, ha tudjuk, hogy egy Szűz sosem elégedett önmagával, ezért elemez, figyel és rendszerez. Az érzéseit ugyan nehezen tudja kifejezni, ám nincs még egy olyan csillagjegy, amelyik annyira odafigyelne a részletekre, mint ő. Szervez, beoszt és rendszerint mindig elfoglalt. Na, de melyik az az öt mondat, amire ugrik?

vous - 2021.12.10.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek

Egy Szüzet a legjobban úgy sérthetünk meg, ha megkérdőjelezzük a hozzáértését. Ne várakoztassuk meg, és ne is mondjuk le a megbeszélt programot az utolsó pillanatban. Jól válogassuk meg a szavainkat, ha később nem akarunk magyarázkodni, mivel kiválóan tud olvasni a sorok és a gondolataink között. Persze velük is előfordul, hogy épp a lényeget nem látják.

Íme 5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek:

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Tudjátok meg, milyen a Szűz csillagjegy. A jellemzését itt olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.