Lélek

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek

Jó, ha tudjuk, hogy egy Szűz sosem elégedett önmagával, ezért elemez, figyel és rendszerez. Az érzéseit ugyan nehezen tudja kifejezni, ám nincs még egy olyan csillagjegy, amelyik annyira odafigyelne a részletekre, mint ő. Szervez, beoszt és rendszerint mindig elfoglalt. Na, de melyik az az öt mondat, amire ugrik?

vous - 2021.12.10.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek

Egy Szüzet a legjobban úgy sérthetünk meg, ha megkérdőjelezzük a hozzáértését. Ne várakoztassuk meg, és ne is mondjuk le a megbeszélt programot az utolsó pillanatban. Jól válogassuk meg a szavainkat, ha később nem akarunk magyarázkodni, mivel kiválóan tud olvasni a sorok és a gondolataink között. Persze velük is előfordul, hogy épp a lényeget nem látják.

Íme 5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek:

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Tudjátok meg, milyen a Szűz csillagjegy. A jellemzését itt olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.