Egyéb kategória

Iggy Pop és a H&M újraírta a divat szabályait – Szegjétek meg ti is őket!

Iggy Pop pályafutását jórészt meztelenül vagy félig felöltözve töltötte, így talán ő lenne az utolsó ember, akitől divattanácsot fogadnánk el. Ha azonban a H&M is képbe kerül, lehet, nem árt átgondolni a dolgot.
vous - 2015.09.07.
Iggy Pop és a H&M újraírta a divat szabályait – Szegjétek meg ti is őket!

A H&M új kampányfilmjében Iggy Pop buzdít minket arra, hogy szegjük meg a divat ősi szabályait.

Öltözz úgy, akár a pasik!

Forrás:
Youtube

Kombináld a pirosat a pinkkel!

Viselj sárgát, ha szőke vagy!

Viselj rövid szoknyát negyven felett, viselj rövid szoknyát, ha pasi vagy!

Forrás:
Tumblr

Természetesen, vagy inkább meglepő módon, nem csak a szabályok semmibevételére ösztönöz minket az énekes. A kampányfilm másik üzenete a videó végén hangzik el.

A divatban nincsenek szabályok, egyet kivéve: hasznosítsd újra a ruháid!

A kezdeményezés tulajdonképpen egy környezetvédelmi projekt a pazarlás elkerülése és a kevesebb hulladék termelése érdekében. A cég nagyon elkötelezett az iránt, hogy hosszú távú megoldást találjanak az újrahasznosításra.

A H&M korábban is aktívan kivette a részét a környezetvédelemből. 2013-ban 15%-os kedvezményért bármilyen márkájú és állapotú táska leadható volt náluk. Akkor 120 tonna ruhát gyűjtöttek. Most 3300 H&M-üzlet várja világszerte (Magyarországon is!), hogy bevigyétek megunt ruháitokat.

Csupán egy pólóval 2100 liter víz spórolható meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.