Egyéb kategória

Őrült vicces üzenetek apukáktól

Apa csak egy van. Ő másképp szeret, másképp aggódik, mint anya. De leginkább másképp kommunikál!
vous - 2015.09.06.
Őrült vicces üzenetek apukáktól

Apukám utánozhatatlan (mint a tiétek is), tudjátok, ő nem nagyon ért a technikához, de persze az egyik legokosabb telefonja van, mert férfi, kell a high-tech kütyü. Ő leginkább telefonálni szokott, SMS-t nem ír, nem facebookozik, képet pláne nem küld. Amikor ezeket a vicces üzeneteket találtam, mégis ő jutott eszembe:

Na, ő ilyeneket biztosan nem írna!

Ha a ti apukátok sem ilyen, vagy ha pont ilyen, érdemes végigböngészni ezeket az üzeneteket, mert nagyon viccesek, és higgyétek el, melegség fogja elönteni a szíveteket, persze miután egy jót nevettetek! 🙂

– Csirke?
– Ja
– Miért?
– Mert csak odasétált a kerítéshez.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.