Egyéb kategória

Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

A dohányzás témáját már milliószor csontig rágtuk. Miért nem jó, miért nem szabad, egészségtelen. Arra, hogy valaki végleg le tudja tenni a cigit, talán az a legjobb módszer, ha megpróbálják elrettenteni. Mi történhet vele, hogyan fog kinézni évekkel később? Most az utóbbi került terítékre.
vous - 2015.09.06.
Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

Mutatok nektek egy videót arról, hogyan fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok. Profi sminkesek készítettek ráncokat, karikákat a szem alá olyan emberek arcára, akik bizony kötelező jelleggel űzik a cigarettázást. Ha eddig nem dohányoztatok, ne is kezdjétek el. Ha dohányoztok, akkor rakjátok le! Elsősorban magatokért! Az egészségetek nem játék, visszafordíthatatlan károkat okozhattok vele magatoknak!
Ez a videó pedig rendkívül jól mutatja azt, hogyan fogtok kinézni, ha nem hagyjátok abba a káros szokásotokat. Ráncok, sárguló fogak, borzalmas állapotú bőr… Ugye ti sem ezt akarjátok?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.