Egyéb kategória

Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

A dohányzás témáját már milliószor csontig rágtuk. Miért nem jó, miért nem szabad, egészségtelen. Arra, hogy valaki végleg le tudja tenni a cigit, talán az a legjobb módszer, ha megpróbálják elrettenteni. Mi történhet vele, hogyan fog kinézni évekkel később? Most az utóbbi került terítékre.
vous - 2015.09.06.
Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

Mutatok nektek egy videót arról, hogyan fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok. Profi sminkesek készítettek ráncokat, karikákat a szem alá olyan emberek arcára, akik bizony kötelező jelleggel űzik a cigarettázást. Ha eddig nem dohányoztatok, ne is kezdjétek el. Ha dohányoztok, akkor rakjátok le! Elsősorban magatokért! Az egészségetek nem játék, visszafordíthatatlan károkat okozhattok vele magatoknak!
Ez a videó pedig rendkívül jól mutatja azt, hogyan fogtok kinézni, ha nem hagyjátok abba a káros szokásotokat. Ráncok, sárguló fogak, borzalmas állapotú bőr… Ugye ti sem ezt akarjátok?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.