Egyéb kategória

Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

A dohányzás témáját már milliószor csontig rágtuk. Miért nem jó, miért nem szabad, egészségtelen. Arra, hogy valaki végleg le tudja tenni a cigit, talán az a legjobb módszer, ha megpróbálják elrettenteni. Mi történhet vele, hogyan fog kinézni évekkel később? Most az utóbbi került terítékre.
vous - 2015.09.06.
Így fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok

Mutatok nektek egy videót arról, hogyan fogtok kinézni évekkel később, ha dohányoztok. Profi sminkesek készítettek ráncokat, karikákat a szem alá olyan emberek arcára, akik bizony kötelező jelleggel űzik a cigarettázást. Ha eddig nem dohányoztatok, ne is kezdjétek el. Ha dohányoztok, akkor rakjátok le! Elsősorban magatokért! Az egészségetek nem játék, visszafordíthatatlan károkat okozhattok vele magatoknak!
Ez a videó pedig rendkívül jól mutatja azt, hogyan fogtok kinézni, ha nem hagyjátok abba a káros szokásotokat. Ráncok, sárguló fogak, borzalmas állapotú bőr… Ugye ti sem ezt akarjátok?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.