Egyéb kategória

Csinálj programokat egyedül, az erősebb kapcsolatért!

Néha hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a kapcsolatunk úgy lehet a legerősebb, ha folyton együtt vagyunk – ez nem így van. Higgyétek el, a kapcsolatotokért sok mindent tehettek egyedül is!

vous - 2015.09.05.
Csinálj programokat egyedül, az erősebb kapcsolatért!

Nem azt mondom, hogy ne töltsetek egymással annyi időt,amennyit szeretnétek, csak azt, hogy ha nem vagytok mindig együtt, az sem baj – főleg akkor nem, ha ezt az időt maximálisan kihasználjátok.

Ramani Durvasula, egy klinikai szakpszichológus a womenshealthmag.com-nak elárulta, mit tehettek egyedül azért, hogy még erősebb legyen a kötelék köztetek és a pasitok között.

Találkozzatok a barátnőkkel!

Erre egyszerűen szükségetek van. Kibeszélitek a legújabb pletyiket, megtárgyaljátok, hogy milyen haj most a legmenőbb, és valljuk be, egy-egy őszinte, mélyebb beszélgetés a legjobb barátnővel felér egy terápiás kezeléssel.

Néha hajlamosak vagyunk arra, hogy csőlátásunk legyen a párunkkal kapcsolatban. A barátaink képesek minket jobb partnerré tenni, és segítenek megoldani a vitás helyzeteket – mondja Ramani.

Forrás:
pixabay.com

Legyen külön hobbitok!

Nem kell, hogy mindkettőtöket ugyanazok a dolgok érdekeljenek. Hódoljatok nyugodtan a saját szenvedélyeteknek!

A szenvedélyedtől érdekesebb leszel partnered számára, erről is tudtok beszélgetni, és meg is tudjátok egymást tanítani.

Olvassátok el a kedvenc könyvét!

Nagyszerű, hogy vannak különböző dolgaitok, de biztos jólesne neki, ha látná, hogy milyen sokat jelent számodra. Csak miatta elolvasni a kedvenc könyvét nagyon cuki gesztus, aminek biztosan ti is örülnétek!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.