Egyéb kategória

Izzad? Viszket? Meleg? Ott is lebarnul? – Végre elmondják, milyen nagy szakállal élni!

Szúr, kényes az ápolása, és még enni sem lehet vele rendesen. Mégis: a szakáll műfaja sosem volt annyira menő, mint manapság. A Vous.hu-n ma a nap témája a szakáll, ezért elkaptunk nektek néhány bundás arcot, és arról faggattuk őket, miket kérdeznek tőlük mások.

vous - 2015.09.05.
Izzad? Viszket? Meleg? Ott is lebarnul? – Végre elmondják, milyen nagy szakállal élni!

Peti

Indítsuk a sort Peti szomorú történetével: az interjú megszervezésének időpontjában még óriási szakállal büszkélkedhetett, amit hat évig növesztett, az idei Szigeten viszont kénytelen volt megtanulni, hogy viharban nem szabad rágyújtani. Idegesíti, ha azt kérdezik tőle, hogy néz ki szakáll nélkül, de a korát legalább már nem kérdezik meg állandóan. 22 évesen 38-nak nézték a (néhai) szakálla miatt.

Forrás:
Hámori Zsófia

Dani

Két éve van szakálla, és folyamatosan jár vele borbélyhoz, ahol minden alkalommal sörös frissítőt is kap az igazítás mellé. Korábban pöndörítős bajusza is volt, de azt megunta. Úgy érzi, egy nagy szakállas emberbe kevésbé kötnek bele az emberek, attól viszont kiveri a víz, hogy mindenki az izzadásról faggatja a szakálla kapcsán. Tőle sokszor kérnek személyit, és legrosszabb emléke, amikor csak egyetlen szalvétát kapott egy fagyihoz.

Forrás:
Hámori Zsófia

Dávid

Már nem is tudja, mióta van szakálla, időnként meg is feledkezik róla. Azért növesztette meg, mert úgy gondolja, ha pucér az arca, akkor pici az álla, és ez zavarja, de elmondása szerint a barátnője is örül annak, ha minél több dolog takarja el Dávid arcát. Őt a viszketésről faggatják állandóan, viszont mióta szakálla van, sokkal kevesebben kérdezik meg tőle, hogy meleg-e. Rövidesen azonban megválik a szőrtengertől, mert az emberek nem tudják komolyan venni, ha evés közben beszélget velük.

Forrás:
Hámori Zsófia

Dani

Arcát tíz éve ékesíti a bozont. Hogy miért van szakálla? Mert megnőtt. És megtetszett neki. Sok szakállas modellel összekeverték már, mert szerinte mindegyikük hasonlóan néz ki, ezért ő is kedvet kapott, és azóta alkalmanként modellkedik.

Potter

Potter amióta az eszét tudja, növeszti a szakállát, de rendesen csak tavaly durvult el. Tőle kifejezetten többen kérdezik meg, hogy meleg-e, mióta óriási szakáll ékesíti arcát. Egyszer egy lány tíz perc ismeretség után meg akarta szagolni a prémet, egy másik pedig fesztiválon faggatta őt arról, hogy ha levágná a szakállát, akkor vajon alatta is olyan barna lenne-e, mint máshol az arcán.

Forrás:
Hámori Zsófia

Marci

Kisebb-nagyobb megszakításokkal másfél éve hord szakállat, szerinte így kényelmesebb. A barátnőjének annyira tetszik, hogy ha néhanapján levágja, akkor nem találkoznak egy hétig emiatt. Leggyakrabban az „úristen, meddig növeszted?” és a 'fiúk egymás között' beszélgetésekben pedig a „hol veszed a bajuszbalzsamot?” kérdésekkel célozzák meg.

Forrás:
Hámori Zsófia
Címkék: #szakáll
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.