Egyéb kategória

NORIE-tipp – A konyhában bújkál a legjobb bőrradír

Ti is imádjátok a testradírokat? Én bizony nagy rajongója vagyok! Isteni érzés, amikor egy illatos radírral átdörzsöljük magunkat. Hoztam most nektek egy szuper tippet, amitől tuti felfrissül a bőrötök!
vous - 2015.09.03.
NORIE-tipp – A konyhában bújkál a legjobb bőrradír

Egyik nagy kedvencem az őrölt kávé, aminek finom szemcséi tökéletesen tisztítanak, serkentik a vérkeringést és olyan puha lesz a bőr, hogy öröm hozzáérni. Használjátok bátran, hatékonysága mellett az illata sem utolsó, már ha szeretitek a kávét!

Forrás:
iStock

Elfogyott a kávétok? Akkor keverjetek össze cukrot egy kis olívaolajjal és már mehet is a radírozás! De ne csak a fáradt bőrt frissítsétek fel, figyeljetek oda a hidratálásra és a pattanásokra is!

Kellemes szépítkezést!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.