Egyéb kategória

Ezekre a zenékre őrültünk meg 15 évvel ezelőtt

Itt a szerkesztőségben sokszor hallgatunk munka közben zenét és nem mindig a legfrissebb dallamok csendülnek fel. Bizony szeretünk nosztalgiázni, most pedig egy kis közös zenehallgatásra hívunk titeket!
vous - 2015.09.04.
Ezekre a zenékre őrültünk meg 15 évvel ezelőtt

Elárulok egy kulisszatitkot: van, hogy Backstreet Boyst üvöltünk, miközben írjuk nektek a cikkeket. Innen jött az ötlet, hogy ne csak magunkat szórakoztassuk, bulizzatok velünk ti is. Ezúton szeretnélek meghívni titeket a VOUS-lányok nagy retrópartijára. Egészen a 2000-es évekig partizzuk vissza magunkat, a DJ-k pedig mi leszünk.

Robbie Williams – Mariann választása

Junior szerkesztőnk, Nóri egy dögös r&b-dalt választott

Solya képviseli a „keményebb” hangzást

Nóri kedvence Pink

Esztertől Destiny’s Childot kaptok

Sophie elhozza nektek Eminemet

Kittivel Avril Lavinge-re bulizhattok

Britney pedig nem maradhat ki, le is játszom nektek

Őrült harcot vívtunk, hogy milyen zene kerüljön fel a listára, így nagyon sok szám kimaradt! Írjátok meg ti is a kedvenceiteket!

Címkék: #klip #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.