Egyéb kategória

Keményen beszólt a Photoshop-mágusoknak ez a plus size modell

Túl vékony vagy, hízzál! Túl sovány vagy, fogyj le! Ezen az elven működhet a Harpoon Project nevű csoport, akik arra tették fel az életüket, hogy a molett lányokat és sztárokat vékonnyá retusálják. Most pedig végre egy szuperjófej plus size modell visszaszólt azoknak, akik ezt a rendkívül antipatikus kezdeményezést kitalálták.
vous - 2015.09.04.
Keményen beszólt a Photoshop-mágusoknak ez a plus size modell

A Harpoon Project megálmodói egyszerűen nem bírják ki, hogy ne alakítsák át a plus size modelleket és a sztárokat nádszálkarcsúvá. Többek között olyan sztárokat photosopoltak, mint Melissa McCarthy vagy Meghan Trainor, éppen azokat a hírességeket, akik rengeteget tettek azért, hogy növeljék a ducibb lányok önbizalmát. Az internetes csoport tagjai pedig rendre „fogyasztanak le” mindenkit, azok belegyezése nélkül.

Ezt elégelte meg Ruby Roxx, egy vancouveri plus size modell, aki szuper nyílt levelet írt a Harpoon Projectnek:

Köszönöm, hogy megmutattátok nekem, van célja a harcomnak, amit az olyan kutyák ellen vívok, mint ti. Igen, használtátok a képeimet az engedélyem nélkül, igen, olvastam szörnyű, fenyegető kommenteket, de ez a harc most nem értem van. Egy erős, magabiztos plus size modell vagyok, aki BÜSZKE a testére. 31 évnyi egészség, betegség, fájdalom, szabadság, szeretet és kaland jutott nekem. A testem és én már egy csomó mindent átéltünk együtt, és nem fogom hagyni, hogy ilyen kutyák miatt, mint ti rosszul érezzem magam.

Roxy minden lányt arra bátorít, hogy egy pillanatra se hagyják hogy, az ilyen emberek rossz érzéseket ébresszenek bennük:

Nézzük a pozitív oldalát: minden alkalommal, amikor valaki olyat mond nektek, ami fáj, vágjatok vissza olyannal, amitől az illető jobban érzi magát.

– írja Roxx, akinek minden szavát köszönjük, és egyetértünk vele!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.