Egyéb kategória

Könnyekig hatotta vendégeit a fiatal pincérnő

Néha egy kis kedvességgel könnyebbé tehetitek valaki életét. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég hozzá egy apró gesztus – ezt bizonyítja a 17 éves Daniela története is.
vous - 2015.09.02.
Könnyekig hatotta vendégeit a fiatal pincérnő

Daniela Bossi jelenleg végzős egy New Jersey-i középiskolában, de már két hónapja egy pizzériában dolgozik pincérnőként. Rick és Annette Lewallen nála ettek a múlt héten. A pár ritkán tud elmenni étterembe Rick kórházi számlája miatt. A férfi ugyanis április óta agydaganattal küzd, így egyre csak nőnek a költségeik – írja a hellogiggles.com.

A pincérnő már évek óta ismeri a családot, kisebbik húga a pár egyik gyermekének barátja. Így tudta, hogy milyen fájdalmas és nehéz időszakon mennek most keresztül, ezért úgy döntött, meghívja őket az ebédre. De ez még nem minden, ezzel a megható üzenettel adta át nekik a számlát:

Ti most a legnagyobb harcot vívjátok, ezt az egyet én állom.

Forrás:
witter.com/thedailymeal

Ez csak egy apróság volt. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy ügy… erre a családra mindig számíthatott a kishúgom – mondta Daniela, miután a számláról készült fotó az egész internetet bejárta.

Nem került sokba az ebéd, de ez bizonyítja, hogy még a legkisebb dolgok is számítanak. Nem kell sok pénz ahhoz, hogy könnyebbé, szebbé tegyétek valakinek az életét – csak egy kis kedvesség.

A világ jobb hely lesz az olyan emberektől, mint te – írta Daniela Facebook-oldalára a megvendégelt asszony.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.